BADIIY ASARDA ANTONIMLARNING O’ZIGA XOS LEKSIK-GRAMMATIK XUSUSIYATLARI (Antuan De Sent Ekzyuperining ’’Kichkina shahzoda’’ kitobi misolida) - M.T. Gapparova; S.Sh.Toshtemirova (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ingliz tilidagi antonim so’zlarning badiiy uslubda qo’llanilishi va uning leksik-grammatik xususiyatlari taniqli ingliz adibi Antuan De Sent Ekzyuperining ''Kichkina Shahzoda'' kitobi misolida ko'rib chiqilgan. Shuningdek, barcha fikrlar misollar orqali tahlil qilinadi.