INGLIZ BADIIY ASARLARIDA METAFORAGA OID JUMLALAR - M.T.Gapparova; G.SH. Otamurodova (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ingliz badiiy asarlarida ma’no ko’chish turlaridan biri bo’lgan metafora, ya’ni o’xshatishning ahamiyati va o’rni haqida fikr yuritiladi. Shuningdek, barcha fikrlar misollar orqali tahlil qilinadi va ularning qo’llanilish o’rinlari o’rganiladi.