YOSHLARNI IJTIMOIY HIMOYA QILISH CHORA-TADBIRLARI TO’G’RISIDA - Fayziyev Abdurahmon Rustam o’g’li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada O’zbekiston Respublikasi yoshlari o’rtasidagi muammolar va ularning yechimlari qay tartibda hal qilinishi, shuningdek Prezidentning yoshlar siyosatini eng muhim masala ekanligi va ularga ta’lim -tarbiya berishdagi eng nozik jihatlar, hamda , Yoshlar daftari’’ ga kiritilgan, ijtimoiy himoya qilish, ularni ta’limga yo’naltirish, axloqi, shart -sharoiti va zamonaviy ruhda tarbiyalash kabi masalalarga to‘xtab o’tilgan.