AHOLINING MEHNATINI MUHOFAZA QILISH UCHUN TEXNIKA XAVFSIZLIGINING AHAMIYATI - Avazbek Usmonov Samandar o'g'li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqola ishchi kuchining farovonligini ta'minlashda texnik xavfsizlikning muhim ro`l ini o'rganadi. Xavfsiz ish muhitini ta'minlash uchun proaktiv choralar, xavflarni baholash va qoidalarga rioya qilish muhimligini o'rganadi. Mavjud adabiyotlarni tahlil qilish, texnik xavfsizlikni oshirish metodologiyasini muhokama qilish, muvaffaqiyatli amalga oshirish natijalarini taqdim etish va yakuniy tushunchalarni taqdim etish orqali maqola mehnatni muhofaza qilishda texnik xavfsizlikka ustuvor ahamiyat berishning ahamiyatini ta'kidlashga qaratilgan.