GIDROTEXNIKA INSHOOTLARI VA SUV OMBORLARINING HAYOTIMIZDAGI AHAMIYATI - Xonaliyev Elbek G`oyibnazar o'g'li; O`ralov Shoxjaxon O`ral o'g'li; Dusmaxmatov Samariddin Sadriddin o'g'li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya:. Ushbu maqolamizda gidrotexnika inshootlari va suv omborlarining hayotimizdagi vazifasi uning hayotimizdagi o’rni , gidrotexnika inshootlaridan qanday maqsadlarda foydalanishimiz , suv inshootlarining atrof - muhitga bo’lgan salbiy ta’sirini kamaytirish va suv xo’jaligida inshootlardan yanada samarali foydalanishga erirshish haqida bo’ladi.