KORREKSION PEDAGOGIKANI PREDMETI, VAZIFALARI VA MOHIYATI - Ma’rufjonova Xusnigul (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Biz bu maqolada korreksion pedagogika, ya’ni defektologiya haqida quyidagi bo’limlar asosida o’rganib chiqamiz: - korreksion pedagogikaning predmeti,vazifalari - korreksion pedagogikaning kategoriyalari - korreksion pedagogikaning mohiyati va mazmuni