TAFAKKUR PSIXOLOGIK JARAYON VA AQLIY FAOLIYAT SIFATIDA - Ma’rufjonova Xusnigul (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Bu maqolamiz mazmuni tafakkur haqida bo’lib, biz bu mavziyimizni quyidagi rejalar asosida o’rganamiz: -tafakkur va uning xususiyatlari; -tafakkur turlari va shakllari; -tafakkurning sifatlari va rivojlanishi;