KONSTITUTSIYA MENIKI, SENIKI, BIZNIKI, KONSTITUTSIYA - BARCHAMIZNIKI! - Mirzakarimov Faridunmirzo (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Konstitutsiyaviy normalar nafaqat O‘zbekiston yoshlari manfaati, balki butun jamiyatimiz va mamlakatimizning kelgusi taqdiri uchun nihoyatda ahamiyatlidir. Shunday ekan, navqiron avlodimiz vakillari tomonidan yangi tahrirdagi Konstitutsiyamiz «Yoshlar Konstitutsiyasi» deya e’tirof etilayotgani bejiz emas.