AYOLLARNING ZIYNAT BUYUMLARIDAN FOYDALANISH HUKMLARI (Movarounnah fiqh manbalari asosida) - Saidov Ibrohimjon Karimovich; Ro’zimuhammad To’xtasinov Nurmuhammad o’g’li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Yer yuzidagi barcha maxluqotni yaratgan hamda har bir maxluqotning qanday narsalarga muhtoj ekanligini biluvchi Alloh taolo ularning ehtiyojiga kerakli narsalarni ham yaratib qo’ygandir.